A Boróka műhely tanfolyamai, workshopjai

Szabó Panni

Infók a Boróka műhely Facebook csoportjában: https://www.facebook.com/groups/1028734958313219

Kérjétek a csoportba a felvételeteket és ott látjátok majd a híreket a különféle workshopokról és tudtok csatlakozni az éppen aktuális tanfolyamhoz.
Extra infókért keressétek Pintér Edinát, a Boróka műhely csoport vezetőjét: https://www.facebook.com/edina.pinter.372

A tanfolyamok Budapesten rendezik meg. Minden tanfolyamnak neves oktatója van, úgy mint: Kacsuk Évi, Lajos Kati, Orbán Erika, Bross Erika és Szabó Panni. Szóval a legnagyobb nevektől tanulhattok a Boróka Műhelyben.

Varrjunk Orbán Erikával

Kosár variációk Orbán Erikával - Boróka műhelyKosár variációk Orbán Erikával, november 4-én. A tanfolyam 6 órás és a Rex kutyaotthon alapítványnál lesz megtartva.

Orbán Erika szépséges munkáinak, tűzéseinek híre keresztül-kasul egészen az északi tengerekig bejárta már Európát. Munkái precíz, kreatív szépségükkel számos országban sok otthont díszítenek. Erika mostanában új kalandba kezdett. Színes kötelekből készít – a tőle megszokott kreativitással és pontossággal – kosarakat. Kereket, oválist, füleset, tetőset, csíkosat, bőrrel kombináltat, cakkosat, klasszikusat, s még ki tudja hány félét. Itthon és külföldön is. Néhány nap múlva például az olaszok legnagyobb kreatív fiesztáján, Bergamoban tart workshopokat az összesereglett népeknek. Majd nekünk is, a Boróka Műhelyben november 4-én. Kezdőknek és haladóknak is. Mesterfogások, praktikák, ötletek, új formák, színes vidámság vár, ha velünk tartasz. Saját otthonodba, vagy ajándéknak szánva is különlegességekkel térhetsz majd haza

Varrjunk Lajos Katival

Karácsonyi terítő Lajos Katival - Boróka műhelyKarácsonyi terítő Lajos Katival, november 18-án. A tanfolyam 6 órás és a Rex kutyaotthon alapítványnál lesz megtartva.

Talán nem is létezik olyan foltvarró az országban akit Lajos Kati közvetlenül, vagy közvetve nem tanított még! Legyen az kezdő, vagy a profik profija, mind formálódtunk általa. Precizitása, tudása közismert és megkérdőjelezhetetlen. Most egy különleges mintát, terítőt tanít a Boróka Műhelyben. Varrhatod karácsonyi színekből, anyagokból akkor az ünnepi asztal ékessége lehet, vagy éppen ajándék egy barát karácsonyfája alatt, vagy választhatsz más színeket és akkor egy csodás francia-fonásos terítővel lehetsz gazdagabb. Ráadásul van egy csavar is a történetben, a terítő közepe, amit díszíthetsz egy különleges mintájú anyaggal, egy applikávióval, vagy papírra varrásos szépséggel, de akár hagyhatsz itt helyet az asztalra szánt tárgynak is. Vagyis ízlésed szerint alakíthatod a mintát. November 18-án a Boróka Műhelyben Lajos Katival!

Varrjunk Szabó Pannival

Varrjunk Szabó Pannival - Boróka műhelyHázikós táska Szabó Pannival – 2023 december 2
Házikós táska kézi applikációval és tűzéssel.

A házikók japán applikációval készülnek, és a tágas pakolós táskát különleges kézi tűzés is díszíti majd.

You Might Also Like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük