Birminghami Quiltfesztivál 2023

Quiltfesztivál Birmingham

Augusztus 3 és 6 között huszadszor rendezik meg a Birminghami Quiltfesztivált,Quiltfesztivál Birmingham 2023 mely alkalomból a rendezők számos újdonsággal, nagy nevekkel és ritka különlegességekkel készülnek. Ha még nem voltál, azért érdemes elmenni, ha meg igen, akkor azért, hogy újra részese legyél Európa legnagyobb foltvarró rendezvényének.

A Birminghami Quiltfesztivál az egyik legnagyobb és legismertebb esemény a világon, amely az anyagokból készült takarók és foltvarrás művészetének bemutatására szakosodott. Az éves esemény a brit Birmingham városában kerül megrendezésre, és több száz quiltművész, tervező és rajongó gyűlik össze, hogy megmutassák és megcsodálják egymás alkotásait.

Mikor kerül megrendezésre a Birminghami Quiltfesztivál?

A fesztivál minden évben júniusban kerül megrendezésre, és több mint 300 kiállítóval büszkélkedhet, akik árusítják a saját tervezésű quiltjeiket és foltvarrás kiegészítőiket. Az eseményen a látogatók számos workshopon vehetnek részt, ahol kipróbálhatják a foltvarrás különböző technikáit, és megtanulhatják az alapoktól a bonyolultabb minták elkészítését.

Mit láthatok a Birminghami Quiltfesztiválon?

A fesztivál kiemelkedő attrakciói közé tartozik a nagyszabású quiltkiállítás, amelyen a világ minden tájáról érkező quiltművészek mutatják be legjobb munkáikat. Az esemény keretein belül különböző versenyek is zajlanak, ahol a résztvevők különféle kategóriákban versenyeznek, például a legjobb hagyományos quilt, a legjobb modern quilt és a legjobb alkalmi quilt kategóriákban.

A Birminghami Quiltfesztivál jelentősége

Az eseménynek különleges jelentősége van a foltvarrás és a quiltművészet iránt rajongó közösségek számára, akik az éves eseményen találkozhatnak egymással, megoszthatják az újabb trendeket, technikákat, inspirációkat és az egymás tapasztalatait. Emellett a fesztivál kiváló lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy beszerezzék az anyagokat és kiegészítőket, amelyekre szükségük van az otthoni quilt- és foltvarrás projektek elkészítéséhez.

Összességében a Birminghami Quiltfesztivál egy fantasztikus esemény a foltvarrás és a quiltművészet iránt rajongók számára. A fesztivál segít a közösségek összekapcsolódásában, és lehetőséget ad az alkotók számára, hogy bemutassák legjobb munkáikat és inspirálják egymást a további alkotások elkészítéséhez.

Elézetes jegyvásárlás itt

 


Egyéb eseményekért látogasd meg naptárunkat. Ha szervezel bármilyen foltos esemény és szeretnéd ha itt megjelenne, kérjük jelezd felénk, itt vagy az info@efoltok.hu címen.

 

Ha még nem tetted meg, lépj be a Magyar Foltvarró Céh tagjai közé!
Amit a Céh kínál tagjai számára
  • Tanulási lehetőséget az elmúlt évtizedek alatt összegyűjtött tudástárból
  • Részvételi lehetőséget a céhes rendezvényeken, táborokban
  • Tapasztalatcsere lehetőséget a régiós csoportokban
  • Nevezési lehetőséget a Céh által meghirdetett pályázatokra
  • Nevezési lehetőséget a Céh által közvetített nemzetközi pályázatokra
  • Tagságot az európai foltvarró szervezetben: EQA
  • Csatlakozási lehetőség a közösségi oldalainkhoz,mint pl.elektronikus hírlevelünk,saját facebook és instagram csoportunk
  • Kedvezményes vásárlási lehetőséget a szponzorainknál
  • Előfizetést az évente 4 alkalommal megjelenő, kifejezetten foltvarrással foglalkozó újságunkra.
  • 80 év felettieknek tagdíjmentesség

You Might Also Like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük