EQA – Round Bobbin – A svájci céh 35. születésnapi meghívásos pályázata

EQA – ROUND BOBBIN
EQA – Round Bobbin pályázat.EQA – ROUND BOBBIN
Nagy várakozások mellett tájékoztatlak benneteket, hogy a svájci foltvarró céh 2024-ben esedékes 35. születésnapja alkalmából nemzetközi pályázatot írt ki. A leírásból is kiderül, hogy egy kb. 3,5 méter (!) hosszú, max. 12 cm széles hosszú csíkot kell elkészíteni 2024. február végéig, azaz több mint egy év áll rendelkezésre. Szintén szerepel a leírásban, hogy a svájci céh 2024-ben igen rangos nemzetközi kiállításokon fogja bemutatni ezt a mindenképpen rendkívüli kollekciót, majd az érdeklődő EQA-tagországok állíthatják ki. (Remélem, Magyarországra is el tudjuk hozni!)
 

Az EQA – Round Bobbin pályázat leírása

 
A pályázati kiírást lefordítottam, de a jelentkezési lapot meghagytam angolul, mivel úgyis úgy kell elküldeni. Ha az űrlap kitöltése valakinek nehézségbe ütközik, nagyon szívesen segítek.
A pályázatnak költsége is van: 15 eurót kell befizetni (átutalással vagy paypalen keresztül), amiért elküldik nektek az orsót, illetve majd 2026-ban visszaküldik a sok kiállítást megjárt kész művet.
További költség, hogy jövő februárban ki kell küldeni a munkát Svájcba. Ezzel kapcsolatban úgy tervezem, hogy együtt küldjük ki Magyarországról, ami biztosan kevesebbe kerül, mintha egyenként tennénk borítékba.
Nagyon remélem, hogy sokak képzeletét beindítja ez a projekt, amihez amúgy az orsókat egy bezárt svájci textilgyárból kapták.

 

PÁLYÁZATI KIÍRÁS LETÖLTÉSE

Round Bobbin témák

Mindenféle kérdéssel forduljatok hozzám bizalommal.
Polyák Ildikó – ildiko.polyak@gmail.com
 

Egyéb eseményekért látogasd meg naptárunkat. Ha szervezel bármilyen foltos esemény és szeretnéd ha itt megjelenne, kérjük jelezd felénk, itt vagy az info@efoltok.hu címen.

You Might Also Like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük