EUROPEAN QUILT ASSOCIATION 2023-as EQA pályázat

EQA foltvarró pályázat

EUROPEAN QUILT ASSOCIATION 2023-as EQA pályázat

Flower Power

Az EQA célkitűzése, hogy határokon, kultúrákon és nyelveken átívelően terjessze és népszerűsítse a foltvarrást. Az új pályázatban a résztvevők vizuálisan kapcsolatot teremthetnek egymással a Facebookon és más médiumok keresztül. A 1960-as évekbeli hippi mozgalom, ami sokszor a Flower Power kifejezéssel írnak le, illetve a virágok számtalan szépsége sokféleképpen értelmezhető és mutatható be. Nagyon változatos virágkiállítást szeretnénk látni.

SZABÁLYOK

1. 2023. január 31-ig a kitöltött jelentkezési lap elküldésével jelezd részvételi szándékodat az EQA magyar képviselőjénél.

2. A pályázóknak egy köralakú quiltet kell készíteniük, aminek az átmérője minimum 25 cm, maximum 40 cm lehet.

3. A quilt egyoldalas legyen. Nem kell rá bújtató, de egy rávarrott címkén tüntesd fel a neved, az országodat és email címed

4. A széleket a quilt stílusának megfelelően dolgozd el.

5. A quilt bármilyen anyagból és technikával készülhet, de kerüld a nagyon nehéz és nagyon sérülékeny anyagok felhasználását, hiszen a munkád egy dobozban körbeutazza majd Európát..

6. A kész quiltet 2023. június 15-ig kell elküldened az EQA képviselőnek.

7. Az EQA tagországokból beérkező összes pályázatot kiállítjuk a birminghami Quiltfesztiválon, 2023. augusztus 3 és 6 között.

8. A pályázat minden MFC tag előtt nyitott. Nincs nevezési díj.

9. Kérjük, hogy a Facebook bemutatás előtt ne tegyél közzé fényképet a kész quiltről, csak esetleg kis részleteket, ötleteket. Az itt posztolt fényképeidet az EQA reklámcélra felhasználhatja.

10. A részvételeddel elfogadod, hogy a résztvevők eltérő szintű foltvarrási készségekkel rendelkeznek. A részvételed jutalma, hogy kapcsolatba kerülsz más európai foltvarrókkal.

EUROPEAN QUILT ASSOCIATION 2023-as pályázat jelentkezési letöltése ITT!

A jelentkezési lapot 2023. január 31-ig küldd el a következő címre:
Polyák Ildikó
1139 Budapest, Teve u. 27.
Ildiko.polyak@gmail.com
+36 30 2633671

 

 

Fontos információ

Figyelem: nemzetközi versenyen való részvétel feltétele az aktív céhtagság. Egyéb információk: Magyar Foltvarró Céh https://foltvarro.hu

 


Egyéb eseményekért látogasd meg naptárunkat.
Ha szervezel bármilyen foltos esemény és szeretnéd ha itt megjelenne, kérjük jelezd felénk, itt vagy az info@efoltok.hu címen.

You Might Also Like

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük